Over ons

Wij bieden professionele en deskundige bijstand en zorgen voor adequate oplossingen in letselschadezaken.

Schadetax is opgericht in 1983. Wij zijn gespecialiseerd op het terrein van letselschaderegeling voor slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische missers, sport- en spelongevallen en pleziervaartongevallen. Wij bieden professionele en deskundige bijstand en zorgen voor adequate oplossingen in letselschadezaken.

De dienstverlening bestaat kort gezegd uit het vaststellen van de aansprakelijkheid en het in kaart brengen van de gevolgen van een letselschade. Vervolgens verhalen we deze gevolgen, in financiële zin of in natura, op de schuldige partij. Schadetax beschikt hiervoor over een grote expertise op medisch, arbeidsdeskundig, juridisch en actuarieel gebied.

Schadetax behartigt de belangen van het slachtoffer op een actieve, voortvarende en betrokken wijze. Daarbij staan het inleven in de situatie en het respect hebben voor het slachtoffer altijd centraal. De gevolgen van een letselschade grijpen namelijk diep in op het leven van een slachtoffer en zijn naaste omgeving. Dit vereist van onze medewerkers goede sociale vaardigheden, naast bewezen deskundigheid en ervaring.

Schadetax gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.