Soorten letsel

In verschillende situaties kunt u letsel oplopen. Op onderstaande pagina's leest u meer over deze situaties.

Staat de situatie waarin u letsel heeft opgelopen hieronder niet beschreven? En is er volgens u wel iemand anders aansprakelijk voor uw letselschade? Neem ook in dat geval geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

(0528)29 22 88 info@schadetax.nl

Verkeersongeval

Vrijwel dagelijks bevinden wij ons in het verkeer; te voet, op de (brom)fiets, in de auto of op de motor. Ondanks uw oplettendheid kan het helaas voorkomen dat u betrokken raakt bij een ongeval. Als gevolg van dit ongeval heeft u bijvoorbeeld:

Lees meer over Verkeersongeval

Sport- en spelongeval

Op het moment dat u blijvend letsel oploopt als gevolg van een sport- of spelsituatie geldt er een verhoogde aansprakelijkheidsdrempel. In deze situatie mag u immers handelingen of gedragingen van iemand verwachten die bij het spel horen.

Lees meer over Sport- en spelongeval

Beroepsziekte

Een beroepsziekte is een ziekte of aandoening die direct verband heeft met uw (voormalig) werk of met de omstandigheden waarin u uw werk uitvoert. Voorbeelden van beroepsziekten zijn:

Lees meer over Beroepsziekte

Schadetax gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.