Medische misser

Vele Nederlanders ondergaan jaarlijks een medische behandeling. Helaas komt het af en toe voor dat er een fout gemaakt wordt.

De medische zorg in Nederland is goed geregeld. Velen van ons ondergaan jaarlijks een medische behandeling. Helaas komt het af en toe voor dat er een fout gemaakt wordt. U kunt hierbij, onder andere, denken aan:

  • Een verkeerde of te laat gestelde diagnose
  • Een fout tijdens een operatie
  • Een fout tijdens een behandeling

Het onderscheid tussen een medische fout en een complicatie is soms moeilijk te maken. Ook is de vraag wie nu daadwerkelijk aansprakelijk is voor de gemaakte fout soms lastig. Het is aan te raden u professioneel bij te laten staan. Heeft u letsel opgelopen naar aanleiding van een (mogelijk veronderstelde) medische misser? Wij kunnen u helpen. Wij gaan samen met u op zoek naar de antwoorden op uw vragen en schakelen de juiste deskundigen in om u te helpen bij uw herstel.
 

Schadetax gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.