Dienstverlening aan gemeenten

Met de invoering van de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) worden gemeenten met ingang van 2015 verantwoordelijk voor het uitvoeren van het regresrecht.

Met de invoering van de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) wordt u als gemeente met ingang van 2015 verantwoordelijk voor het uitvoeren van het regresrecht. Anders gezegd: de gemeente krijgt het recht om de kosten van een verstrekte maatwerkvoorziening of persoonsgebonden budget te verhalen op de aansprakelijke persoon.

Het uitvoeren van dit regresrecht vraagt om deskundigheid, naast kennis en ervaring op het gebied van letselschaderegeling. Schadetax beschikt over deze kwalificaties en staat u graag terzijde. Wij kunnen het regresrecht volledig voor u uitvoeren, maar ook op deelterreinen kunt u gebruik maken van onze expertise. Bijvoorbeeld bij het vaststellen van de aansprakelijkheid.

Bent u nieuwsgierig naar de dienstverlening die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en bieden u ondersteuning op maat.

Schadetax gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.