Dienstverlening aan verzekeraars

Voor u als verzekeraar tellen er vele belangen bij het afwikkelen van een letselschade. Het belang van het slachtoffer staat centraal, maar ook uw belang als verzekeraar.

Schadetax weet alle belangen goed in het oog te houden. Vanwege onze jarenlange ervaring met het afwikkelen van letselschades voor slachtoffers en voor verzekeraars, kunnen wij u goed adviseren over de diverse schadeposten en over de te hanteren reserve. Door het slachtoffer centraal te stellen en een goede uitleg te geven, kunnen wij vaak zonder al te veel discussie de letselschade afwikkelen. Vaak komen wij tot een pragmatische oplossing, wat diverse kosten van onderzoek en andere externe deskundigen bespaart. Uw belang, het beperken van de schadelast, is daarbij net zo belangrijk.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn die wij u bieden? Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Schadetax gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.